Skip to content

Instrutech Hvem er vi?

Instrutech tilbyder specifikke tekniske instrumenter til alle applikationer

Hos Instrutech har vi flere års erfaring med at rådgive i instrumentering indenfor forskellige brancher og applikationer.

Vi har en bred erfaring i at løse komplekse instrumenteringsprojekter. For at tilbyde den absolut bedste kvalitet i instrumentering, samarbejder vi med en række af forskellige leverandører. 

Vores mission er at tilbyde de absolut bedste produkter og løsninger, fra de bedste leverandører i verden, til vores kunder i Danmark.

Derfor er vi stolte af, at være leverandøruafhængige. Ved ikke at være afhængige af en enkelt leverandør, kan vi fokusere 100% på opgaveløsningen for vores kunder.

Løsninger, pris og kvalitet der altid er nøjagtigt afstemt til dit behov.

Uanset om du har behov for rådgivning, komponenter til kompletteløsninger eller “turn-key”-projekter, så kan vi være behjælpelige.

Derudover tilbyder vi servicekontrakter på dine instrumenter, installation og præsentation, så du er i trygge hænder fra start til slut.

Alle vores salgsingeniører og serviceteknikere har den sidste nye og opdaterede viden. Vores medarbejdere kan og vil være en del af løsningen på din opgave.

Både for vores kunders skyld, såvel som for vores egen, vil vi være de bedste indenfor vores felt. Helt konkret betyder det, at vi som virksomhed skal sikre, at vores medarbejdere har den helt rigtige baggrund, for at kunne forstå dig som kunde. Det er en opgave vi tager meget seriøst.

Derfor gennemgår medarbejderne løbende grundig uddannelse og praktisk læring. Derved sikrer vi at hele organisationen, uanset niveau, har den rigtige fornemmelse for, hvordan det perfekte miks af pris og kvalitet opnås.

Hvad betyder det for vores kunder?

For dig som kunde betyder det, at selv på projekter hvor standarderne ikke passer, har vi den viden og fleksibilitet, der er brug for, for at udvikle løsninger med fokus på enkelthed og løsningsorientering.

Vi vil være din fortrukne partner når det kommer til instrumentering. Vi hjælper dig med at træffe det valg, der giver mening for dig!

Vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig

Tlf.: 42 42 20 46
Mail: info@instrutech.dk

Vores hold Vi er klar på at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Las og tage en snak om hvad vi kan hjælpe med