Skip to content

Leverandører Instrutech samarbejder med en række leverandører for, at kunne tilbyde de bedste produkter

Leverandører af de bedste produkter

Instrutech vil tilbyde de bedste produkter fra de bedste leverandører til vores kunder i Danmark.

Du kan læse mere om vores leverandører herunder og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål eller brug for hjælp.

Leverandører

Ion Science

Ion Science har mere end 25 års erfaring med at designe, fremstille og forsyne en lang række forskellige industrier og applikationer med gassensorer og gasdetekterings produkter.

Alle produkter fremstilles på egen fabrik i Storbritannien og produkterne leveres over hele verden. Ion Science er en af de største leverandører i verden af PID teknologi.

Produkterne er kendt for deres høje modstands dygtighed overfor fugt og urenheder. Det sikrer at du altid får et præcist resultat.

Den høje kvalitet i produkterne, kombineret med sikkerheden i data fra enhederne, er helt unik.

Læs mere om Ion Science her

Alphasense Safety og Air

Alphasense er en uafhængig virksomhed, som producerer og udvikler gassensorer. Virksomheden er grundlagt ud fra en stor efterspørgsel efter gassensorer i høj kvalitet og med en høj grad af support til produkterne.

Alphasenses succes gav mulighed for, at bygge en specialdesignet fabrik, udstyret med avancerede automatiserings- og produktionsfaciliteter. Løbende investeringer giver mulighed for kontinuerligt at øge kapaciteten, samtidig med, at integriteten af produkterne og support til kunderne opretholdes.

Alphasenses udviklingsgruppe leverer innovative løsninger til specifikke kundebehov, mens produktions- og testteam leverer de mest pålidelige sensorer i branchen.

Læs mere om Alphasense her

 

Kobold Messring GmbH

Kobold Messring er den førende virksomhed inden for industrielt måle- og kontroludstyr, herunder flowtryksniveau og temperatur.

Som eksperter indenfor industrielt måle- og kontroludstyr tilbyder Kobold Messring en omfattende portefølje af tjenester og udstyr, der kan installeres og bruges i forskellige industrielle produktionsanlæg over hele verden.

Virksomheden har et fremragende omdømme over hele verden, for deres høje kvalitet og hurtige fleksible tilpasning til kravene fra deres partnere.

Takket være deres mange års erfaring og verdensomspændende aktiviteter har Kobold Messring etableret sig som en pålidelig partner for industrier over hele verden.

Læs mere om Kobold Messring her

Weber-Sensor og Captor

I mere end 60 år er Weber-sensorer repræsenteret på sensormarkedet over hele verden.

Under varemærket Captor® udvikler, producerer og distribueres sensorer til overvågning og måling af flydende og luftformige medier samt induktive nærhedsafbrydere og varmmetaldetektorer til stålindustrien.

Kvalitet er det primære mål og forretnings kultur for Captor-gruppen, og dermed Weber Sensors GmbH i Tyskland, som det vigtigste produktionssted fremstiller i henhold til DIN EN ISO 9001: 2015. Det certificerer ikke kun kvaliteten af ​​produkterne, men også kvaliteten af ​​den interne kommunikation og logistik

Læs mere om Captor her

SGM Lektra

Siden 1977 har SGM Lektra fremstillet instrumenter til måling og styring i industrielle processer og i den integrerede vandcyklus.

SGM Lektra tilbyder instrumenter til måling af flow, tryk, niveau, feltkommunikation og komplette automatiseringsløsninger.

Den originale produktionsenhed i Rodano (Milan) er nu suppleret med en lignende enhed, beliggende i Shanghai (Kina). Lokationen i Kina tog navnet på vores portefølje, og består af en bred vifte af produkter, designet til at imødekomme proceskrav med kontinuerlig produktudvikling for at imødekomme ændrede markedskrav.

Den kontinuerlige udvikling og forskning af nye teknologier til forbedring og udvidelse af vores produktsortiment er en integreret del af vores forretning.

Læs mere om SGM Lektra her

STS 

STS udvikler, producerer og sælger trykmålings løsninger. De har været en stor del af markedet siden 1987 og er placeret i Schweiz. Hovedfokus er på at kvalitet, holdbarhed og at overgå kundernes forventninger.

Alle produkter udvikles, produceres og serviceres på hovedkontoret i Schweiz. Her produceres primært pezoresistiv tryk målings teknologi.

Virksomheden har dedikeret sig til at producere konfigurerbare standardsensorer, med meget kort responstid og i kompakt design.

Læs mere om STS her